Nečekaná slast v Cocu

Coco. Na první pohled nóbl podnik. Koktejl bar? Proč ne…ale jíst? Tady?

Ok. Nebojím se ničeho. Snobka nesnobka.

Sobotní vypocená kila nesmím hned zazdít „gulášem s pětima knedlama“. V rámci novoročních předsevzetí tedy začnu dvojicí salátů. Fenykl s pomerančem, rukolou a parmezánem je nečekaně vzrušující… chci si jen zobnout… ale nemůžu přestat ochutnávat, dokud talíř nezáří čistotou.

 

Dsc_0256

S nástupem Césara však přituhuje. Nevinné kuřátko hovící si v chuťově vyladěné salátové postýlce však čekal stejný osud jako Gladiátory v aréně. Bylo sežráno!

Dsc_0264

(Začínám tušit, že má dietní předsevzetí mi dlouho nevydrží).

Jenže pak přišla na řadu husí jatýrka na portském s bylinkovým máslem na rozpečené bagetce. I ty Brute, i ty jsi mě zradil. Doktorka Kateřina by mě nepochválila. Odcházím zpytovat svědomí a předávám štafetu.

Dsc_0252

Kachna mně zanechala u stolu samotnou a zmizela někam do dáli.

Na mne čekal hřeb odpoledne. Hovězí rib eye s tymiánovou omáčkou a zeleninovým pyré. Definitivní smrt. Vynikající vybalancovaná chuť připomínající svíčkovou omáčku.

Dsc_0269

Zavolejte kuchaře, já se chci vdát!

Sladká tečka mne nemohla minout. Smažená zmrzlina v mandlovém obalu s lesním ovocem byla vynikajícím zakončením tohohle šestého hříchu.

Dsc_0272

Odevzdaně jsem se přesunula na bar a srkala delikátní kávu. Barman byl profesionálně milý jako vždy a venku se nenápadně začalo smrákat.

Coco cafe disco bar, Kaprova 8, Praha 1, www.facebook.com/cococafebar

 

by Kachna & Koudy

Příspěvek byl publikován v rubrice Uncategorized a jeho autorem je snobka_cz. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář