Rebel bez příčiny aneb James Dean

Při jedné z vánočních procházek Prahou jsem narazila na 50. léta, rock ‚n‘ roll a Lincoln Continental HardTop Sedan. Už když vezmete za kliku diner baru James Dean, pocítíte tu energii a nespoutanost. Nebudete vědět, zda se kochat stylovým retro interiérem nebo úžasným jídlem.
I přesto, že jsem na nápojovém lístku našla vanilkovou coca-colu, zvolila jsem raději domácí malinový ledový čaj, překvapivě z opravdových živých malin 🙂 

Limonada

Po lahodném čaji však přišel problém. Nevěděla jsem, zda se mám soustředit na výběr jídla, nebo projet v hlavě všechny názvy písní z „Pomády“, zkusit štěstí v místním jukeboxu a zavzpomínat na žhavou letní lásku Sandy a Dannyho. Hlad však zvítězil a tak jsem si objednala Bacon chedar burger, hranolky a coleslaw salát. Pokud ledový čaj byl moc dobrý, tak tento skvěle dochucený, fantasticky propečený, čerstvý burger byl opravdu vynikající.

Burger

A co by to bylo za americký bar, kdyby nepodávali milkshake. Proto jsem se vzdala všech úžasných moučníků a završila svoji nezapomenutelnou návštěvu baru, ne pomyslnou, ale opravdovou třešničkou, a ne na dortu, ale na ostružinovém shaku.

Shake

James Dean, V Kolkovně 1, Praha 1, www.jamesdean.cz

Příspěvek byl publikován v rubrice Uncategorized a jeho autorem je snobka_cz. Můžete si jeho odkaz uložit mezi své oblíbené záložky nebo ho sdílet s přáteli.

Napsat komentář